Na Louis van Gaal ook Nick en Simon in de leer bij 'Vughtse nonnen'

10 januari 2014 om 19:11 • Aangepast 22 november 2020 om 02:20
nl
Artiesten uit Volendam hebben iets met Brabant. In aanloop naar een veelbelovende toekomst in Duitsland vestigen Nick & Simon zich in Vught voor een cursus Duitse taal bij het taleninstituut Regina Coeli, in de volksmond bekend als 'De Nonnen van Vught'. De Nonnen van Vught.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat verklapt Nick Schilder in het radioprogramma Roodshow op Radio 2. Het mag geen geheim heten dat het Volendamse duo zijn imperium wil uitbreiden naar onze oosterburen.
Dank aan nonnenDe komende jaren willen de twee artiesten in Duitsland met vertaalde liederen flink wat zieltjes winnen. "Onze greatest hits album klinkt in de Duitse taal met dank aan de nonnen nog beter", vertelt Schilder.
Voor diverse artiesten uit Volendam fungeert onze provincie als een springplank voor groter succes.

Wachten op privacy instellingen...

Palingsound in BrabantZo presenteerde Jan Smit vorig jaar zijn laatste album Unplugged, The Rockfield in Drunen. Volgens de volkszanger uit het palingdorp is Drunen zo bijzonder vanwege de ongedwongen sfeer.
De palingsound dringt langzaam maar zeker steeds verder door in het Brabantse land. Zeker nadat ook de 3JS hun laatste cd Dichter Bij De Horizon in De Voorste Vennen lanceerden afgelopen november.

Louis van GaalNick & Simon zijn niet de eerste BN'ers die bij de Vughtse nonnen in de leer gaan. Onder meer voetbaltrainer Louis van Gaal ging hen al voor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.