Ossenaar Marc van Hintum helpt RKC in Turkije met transfer Sneijder

11 januari 2014 om 00:40 • Aangepast 22 november 2020 om 02:19
nl
Ex-international Marc van Hintum werd vrijdag in Turkije gespot bij de oefenwedstrijd tussen RKC en Bursaspor. De club uit Waalwijk zou de Ossenaar ingehuurd hebben als intermediair tussen spelers en club.
Profielfoto van
Geschreven door

RKC huurde Van Hintum in om te kijken of hij speler Rodney Sneijder elders onder kan brengen. Van Hintum bevestigt tegenover het Brabants Dagblad dat er interesse is uit Turkije, maar niet van Bursaspor. "Het gaat om clubs uit een lagere divisie", zegt hij.
Niet mee naar TurkijeBegin dit jaar besloot trainer Erwin Koeman om het jongere broertje van Wesley niet mee te nemen naar Turkije op trainingskamp. Hij werd in het begin van het seizoen uit de selectie gezet omdat zijn houding niet goed zou zijn.

Wachten op privacy instellingen...

Van Hintum, eerst technisch directeur bij Willem II, nu zaakwaarnemer, is voortaan in te huren als intermediair, meldt de krant. "Clubs kunnen me inhuren om te kijken of ik met mijn netwerk spelers elders onder kan brengen", legt de Ossenaar uit.
'Niet naar Turkije'Een half jaar geleden meldde Sneijder nog dat hij Nederland niet wil verlaten voor de Turkse tweedeklasser Sanliurfaspo. "Ik denk dat het nog niet verstandig is om naar het buitenland te vertrekken", vertelde de middenvelder destijds.
RKC Waalwijk bood Sneijder in september tevergeefs aan NAC aan. De club uit Breda besloot opnieuw niet met de speler in zee te gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.