PSV rond met Fulham over huurbasis Bryan Ruiz, speler zondag naar Eindhoven

11 januari 2014 om 21:27 • Aangepast 22 november 2020 om 02:18
nl
De kans is groot dat Bryan Ruiz op huurbasis vertrekt naar PSV. De club uit Eindhoven is officieel rond met zijn werkgever Fulham. Dat meldden diverse bronnen.
Profielfoto van
Geschreven door

Desgevraagd laat Brands zaterdagavond aan Omroep Brabant weten dat er nog helemaal niets rond is met Fulham. Diverse berichten duiden echter op het tegenovergestelde.
Volgens PSV-clubwatcher Thijs Slegers reist Ruiz zondag naar Eindhoven om daar de deal af te ronden.
Eén miljoen euroDe voormalig sterspeler van FC Twente moet volgens Elfrink zelf nog rondkomen met PSV. Als dat snel gebeurt, kan de aanvaller volgende week al aansluiten bij de ploeg van Philip Cocu.
Naar verluidt vroeg Fulham een huursom van zo'n 1 miljoen euro voor de rest van het seizoen. Er moet nog wel een werkvergunning aangevraagd worden. Er is geen optie tot koop.

Wachten op privacy instellingen...

InteresseTrainer Cocu bevestigde vrijdag al op het trainingskamp dat hij de aanvaller uit Costa Rica er graag bij heeft. Hij ziet Ruiz als een ervaren speler die op meerdere posities inzetbaar is.
De aanvaller sluit een terugkeer naar Nederland niet uit, meldde Voetbal International laatst. Bij Fulham komt hij weinig aan spelen toe.

Meer interesseNaast PSV zijn meer clubs in de race voor Ruiz. Anderlecht en Hamburger SV zouden ook jagen op de handtekening van de aanvoerder van het Costa Ricaanse elftal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.