Claudia Oskam (36) uit Zevenbergen plotseling spoorloos: ‘Dit is niets voor haar’

11 januari 2014 om 23:40 • Aangepast 22 november 2020 om 02:18
nl
De 36-jarige Claudia Oskam uit Zevenbergen, moeder van drie kinderen, is sinds vrijdagmiddag vermist. Haar familie, vrienden en werkgever zijn ernstig bezorgd over haar verdwijning. "Ze had allerlei afspraken staan. Dit is niets voor haar", vertelt haar aangeslagen broer Mark.
Profielfoto van
Geschreven door

Claudia is vrijdagmiddag rond halfvijf voor het laatst gezien aan de Veldkers in Zevenbergen, bij het huis van haar ex William waar ze anderhalf jaar geleden van is gescheiden.
Haar auto staat er nog, maar van Claudia ontbreekt ieder spoor. "William is hier de hele dag geweest. Ze hebben geen ruzie gehad. Ook hij weet niet waar ze zou kunnen zijn", uit Mark zijn zorgen.

Nog geen actie politieClaudia zou volgens haar familie de laatste tijd heel vrolijk zijn. Ze heeft sinds een jaar een nieuwe vriend en op het werk gaat alles voor de wind. De politie wil echter nog niet in actie komen.
"Er is geen enkele indicatie dat er iets met haar aan de hand zou zijn. In Nederland hebben meerderjarigen het recht om een tijdje niets van zich te laten horen", aldus een woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

Televisieprogramma TROS Vermist besteedt zaterdag aandacht aan de vermissing. "Grote zorgen om Claudia", kopt het programma op haar website. Ook diverse omroepen en nieuwssites roepen getuigen op voor meer informatie over de verdwenen moeder. De Facebookpagina van Lokale Omroep Moerdijk staat vol met oproepjes.
SignalementClaudia droeg voor de vermissing een gewatteerde donderblauwe jas met een bontrandje er langs en een spijkerbroek. Wie meer weet kan bellen met haar broer Mark via telefoonnummer: 0617078769. Tips kunnen gemaild worden naar [email protected].

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.