Video

Ex-man vermiste Claudia Oskam (36) uit Zevenbergen aangehouden, twintig rechercheurs op de zaak

12 januari 2014 om 11:39 • Aangepast 22 november 2020 om 02:18
nl
De ex-man van de vermiste 36-jarige Claudia Oskam uit Zevenbergen is zaterdagnacht door de politie aangehouden. William R. zou betrokken zijn bij de vermissing van de moeder van drie kinderen, zo heeft een politiewoordvoerder bevestigd.
Profielfoto van
Geschreven door

De 39-jarige R. is verdachte en blijft voor zover bekend de komende drie dagen vastzitten voor onderzoek. De politie heeft twintig rechercheurs op de zaak gezet. De kinderen zijn elders ondergebracht.
Geen tipsClaudia Oskam verdween vrijdag en is sindsdien vermist. Ze was voor het laatst gezien in Zevenbergen, bij het huis van R. Voor de woning, die sinds begin dit jaar te koop staat, staat haar auto nog. De politie heeft die voor forensisch onderzoek veiliggesteld.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens TROS Vermist was Claudia bij haar ex-man om te praten over financiële problemen. Zij vertrok daar volgens een overbuurman op een ander moment dan R. bij de politie had aangegeven. Om die reden zou hij zijn aangehouden, maar de politie wil daarover geen uitspraken doen. Het gerucht dat R. vrijdagavond een huisartsenpost had bezocht om een wond aan zijn hand te laten behandelen, kan de politie nog niet bevestigen. Volgens een poltiewoordvoerder heeft R. wel een verwonding aan zijn hand.
Oproepen in dorp en onlineFamilie, vrienden en werkgever maken zich ernstig zorgen over Claudia. Volgens haar broer hadden zij en haar ex-man geen ruzie gehad en weet hij ook niet waar ze is. De politie had zondagochtend nog geen tips binnengekregen die leiden naar de verblijfplaats van de moeder.
De vermissing van Claudia zorgt op sociale media en in het dorp voor een hoop opschudding. Tientallen vrijwilligers zoeken in weilanden, sloten en tussen struiken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.