Video

Zoektocht naar vermiste Claudia Oskam in Zevenbergen blijft zonder resultaat

12 januari 2014 om 20:00 • Aangepast 22 november 2020 om 02:18
nl
In weilanden, in sloten en tussen struiken. Tientallen buurtbewoners zochten zondag naar de vermiste Claudia Oskam uit Zevenbergen. Dat gebeurde vlakbij de woning van William R., haar ex-man die zaterdagnacht werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing. Ook het naburige Standdaarbuiten werd uitgekamd. Bij het vallen van de avond is de zoektocht gestaakt.
Profielfoto van
Geschreven door

De tientallen vrijwilligers kwamen zondagochtend bijeen in het centrum van Zevenbergen. Zij besloten mee te helpen met zoeken na het lezen van de oproepen op sociale media en op posters in het dorp. De zoektocht richt zich voornamelijk op het buitengebied bij de Veldkers, de straat waar Claudia voor het laatst werd gezien.
"Ik wil iets doen, maar hoop haar eigenlijk ook niet te vinden", zo vertelde één vrijwilliger. Een andere vrijwilliger kent Claudia van de nagelstudio, waar ze regelmatig over de vloer kwam. "Ze is een moeder van drie kinderen. Ik hoop dat haar niets is overkomen."
Geen enkel spoor gevondenTot grote frustratie van de 150 vrijwilligers bleef de zoektocht naar Claudia zonder resultaat. "Alle vrijwilligers hebben fantastisch meegeholpen, maar we hebben geen enkel spoor gevonden", vertelt initiatiefneemster Nancy Meurs. "Zolang zij niet thuis is, gaan we door met zoeken."
Ook maandag gaan vrijwilligers op pad om een groot gebied uit te kammen.

Wachten op privacy instellingen...

De familie van Claudia kreeg zondag een tip binnen van iemand die meende haar te hebben gezien in de Albert Heijn in het centrum van Bergen op Zoom. De familie neemt de tip serieus en zoekt zondagavond nog in de omgeving van Bergen op Zoom.
Ex-man aangehoudenClaudia Oskam, moeder van drie kinderen, verdween vrijdag en is sindsdien vermist. Ze was voor het laatst gezien in Zevenbergen, bij het huis van haar ex-man. Die werd zaterdagnacht aangehouden. De politie heeft twintig rechercheurs op de zaak gezet.
De politie en de familie roepen op om berichten over de vermissing van Claudia te delen op sociale media. Dit gebeurt inmiddels massaal. Zelfs bekende Nederlanders als Frans Bauer en Jeroen van Koningsbrugge hebben het bericht gedeeld. Verder hebben diverse media, waaronder TROS Vermist, aandacht aan de zaak besteed.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.