Bavaria rust carnavalsvierders uit met Bavaria Bier Scepter

13 januari 2014 om 16:37
Bierbrouwer Bavaria in Lieshout gaat carnavalsvierders dit jaar voorzien van een Bavaria Bier Scepter. De bedoeling is dat iedereen zich met de scepter prins carnaval kan voelen. Het attribuut werd maandag gelanceerd met de bijbehorende carnavalsplaat 'Drink als een Prins'.
Geschreven door

De bierbrouwer liet de Gebroeders Ko en La Bamba invliegen om de single te lanceren.
'Prins heeft magische rol'Peer Swinkels, directielid van Bavaria: "De Prins heeft een magische rol tijdens carnaval.  Hij is het middelpunt van de aandacht en zorgt ervoor dat de feestende menigte een geweldige tijd beleeft. Wij vroegen ons af hoe we alle carnavalsvierders met een knipoog die bijzondere ervaring van het prins zijn konden geven. Dat was: de Bavaria Bier Scepter."
In de clip van 'Drink als een Prins' is al een glimp op te vangen van de Bavaria Bier Scepter. Die heeft lichtjes en een bekerhouder aan de bovenkant, zodat er ook uit de scepter gedronken kan worden. Met een opberggedeelte aan de onderkant kan ook de pot bijgehouden worden in de scepter.
Gratis bij bierVanaf maandag 10 februari wordt de scepter in alle supermarkten in Limburg en Brabant weggegeven bij aankoop van het Brabantse bier.
[YouTube:body:http://www.youtube.com/watch?v=aucfbSWGNGw]

Wachten op privacy instellingen...