Luisteraars laten geen spaan heel van show Jeroen van Koningsbrugge op Radio 538

13 januari 2014 om 21:48 • Aangepast 22 november 2020 om 02:16
nl
Luisteraars van Radio 538 moeten vooralsnog niets hebben van het nieuwe wekelijkse programma van Jeroen van Koningsbrugge uit Den Bosch. Op Twitter krijgt zijn show JURK! FM, naar het gelijknamige cabaretduo, er flink van langs.
Profielfoto van
Geschreven door

Samen met Dennis van der Ven bespreekt de Bosschenaar iedere zondagavond tussen tien en twaalf uur de week op grappige wijze. Van Koningsbrugge beloofde vooraf dat het een programma met veel improvisatie zou worden. Veel luisteraars vinden het daarom vreemd dat de sketches niet live zijn. "Je hoort dat ze het apart hebben ingesproken. Jammer hoor", schrijft een luisteraar.
Anderen klaagden op Twitter over de aparte muziekkeuze en dat de humor niet te volgen is. Van Koningsbrugge heeft nog niet op de vele negatieve geluiden gereageerd. Een greep van de berichten:

Wachten op privacy instellingen...Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Bij RTL Late Night zei Van Koningsbrugge over het programma: "We gaan mensen lastig vallen met telefoontjes, sketches en interviews. Af en toe muziek tussendoor maar het merendeel is sketches."
Jurk TVVan Koningsbrugge gaat met grappenmaker Dennis van der Ven ook op televisie een nieuw sketchprogramma maken. Het is voor RTL en gaat Jurk TV heten. De opnames van het aankomende zaterdagavondprogramma beginnen in maart.
Het gaat om zes of acht afleveringen. De opnames vinden met live publiek plaats in een studio met tweehonderd á driehonderd mensen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.