Bryan Ruiz: 'Wil vertrouwen terugkrijgen bij PSV'

15 januari 2014 om 11:58 • Aangepast 22 november 2020 om 02:14
nl
Bryan Ruiz is sinds woensdagochtend PSV'er. De Costa Ricaan tekende in Eindhoven woensdagochtend een contract tot het einde van dit seizoen. Ruiz gaat voetballen met rugnummer 23 op zijn shirt. Ruiz wordt gehuurd van het Engelse Fulham.
Profielfoto van
Geschreven door

Ruiz voetbalde eerder in Nederland bij FC Twente. In Enschede groeide de technicus uit tot sterspeler. "Ik heb goede herinneringen aan mijn periode bij FC Twente, maar ik ben een professional en ik zet me honderd procent in voor PSV om te bereiken wat we willen bereiken”, vertelde Ruiz tegenover PSV TV.
[YouTube:body:http://youtu.be/LJQSNtQyYJ4]
GecompliceerdBij Fulham slaagde Ruiz er niet in een basisplaats te veroveren. "Ik wil hier mijn vertrouwen terugkrijgen", vertelde de Costaricaan. Daarnaast wil hij zich voorbereiden op het WK in Brazilië en presteren bij PSV. "We doen ons best terug te komen bij de bovenste plaatsen."
In de huurovereenkomst met Fulham heeft PSV geen optie tot het kopen van Ruiz opgenomen. "Dat was voor nu te gecompliceerd", legt technisch manager Marcel Brands uit aan PSV TV. "Maar mogelijk in de nabije toekomst. Dit is de eerste stap, ik hoop dat er nog een tweede komt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.