Video

Schot gelost bij gewapende overval Jumbo winkelcentrum Arkendonk in Oosterhout

17 januari 2014 om 22:09 • Aangepast 22 november 2020 om 02:13
nl
Bij de Jumbo in winkelcentrum Arkendonk in Oosterhout is vrijdagavond een gewapende overval gepleegd. De daders, twee blanke mannen, eisten geld en schoten met een vuurwapen in het plafond. Ze hadden ook een hamer bij zich. Daarna zijn ze met een onbekend geldbedrag weggereden op een scooter. Getuigen zeggen dat er geld is meegenomen uit meerdere kassa's.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie verspreidde rond negen uur een Burgernetmelding. De daders droegen een bivakmuts. Ze zijn nog voortvluchtig. Het gaat om twee mannen tussen de 25 en 30 jaar oud. Volgens de politie zijn ze ongeveer 1,80 meter lang.
OvervalOp het moment van de overval waren tien klanten en personeelsleden in de supermarkt. De klanten en medewerkers die niet in het voorste gedeelte van de winkel waren, hebben zich samen in een veilige ruimte verstopt. De andere winkelmedewerkers die wel voorin waren, kregen van de daders de opdracht om geld te geven.
De politie heeft de omgeving afgezocht, getuigen gehoord en technisch onderzoek in de winkel gedaan. De getuigen krijgen slachtofferhulp.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.