Politie zoekt automobilist na aanrijding Eindhoven met fietser (12)

18 januari 2014 om 16:54 • Aangepast 22 november 2020 om 02:12
nl
De politie is op zoek naar een automobilist die afgelopen woensdag betrokken raakte bij een verkeersongeval op de kruising Veldmaarschalk Montgommerylaan met de Europalaan in Eindhoven. De bestuurder kwam rond half één in botsing met een twaalfjarige fietser maar meldde het ongeval niet bij de politie.
Profielfoto van
Geschreven door

Wel bood de automobilist direct hulp aan. Na de aanrijding, waarbij de jongen op de motorkap belandde en vervolgens op het wegdek smakte, begeleidde hij de jonge fietser tot aan de ingang van een school aan de Kaakstraat.

Gebroken enkelEven later bleek dat de jongen een gebroken enkel had opgelopen die in het ziekenhuis in het gips moest worden gezet. De politie roept de automobilist, die vermoedelijk in zwarte Peugeot reed, maar eventueel ook andere getuigen van het ongeval op zich alsnog te melden bij de politie
De bestuurder droeg een blouse met hierover een zwarte colbert en een spijkerbroek. Hij is blank, heeft een kaalgeschoren hoofd, een gezet postuur en is ongeveer vijftig jaar oud.
Bellen kan via het nummer 0900 8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.