Stapper (24) uit Oosterhout verzet zich tegen aanhouding en bespuugt agent in Breda

19 januari 2014 om 13:28 • Aangepast 22 november 2020 om 02:11
nl
Een man van 24 uit Oosterhout is in de nacht van zaterdag op zondag in Breda aangehouden voor het beledigen van politieagent te paard en een portier. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Zo bespuugde hij een agent. Uiteindelijk moesten er drie collega's van de agent te paard aan te pas komen om de man te overmeesteren.
Profielfoto van
Geschreven door

In de Reigerstraat in Breda beledigde de Oosterhoutse stapper rond drie uur een portier van een uitgaansgelegenheid. De agent te paard hoorde het geschreeuw van de man en schoot de portier te hulp. Toen hij de man wilde aanhouden, verzette hij zich zo hevig dat er nog drie collega's ter plekke moesten komen.
Een van de toegesnelde agenten werd vervolgens door de man uit Oosterhout in zijn gezicht gespuugd. De man had bloed in zijn mond en bleef spugen. Met z'n vieren wisten de agenten hem uiteindelijk in een politiebusje te krijgen.

Wachten op privacy instellingen...

Later verhoordIn het cellencomplex waar de man vervolgens is heengebracht, begreep de verdachte uit Oosterhout niet wat er tegen hem werd gezegd. Reden voor de politie om hem pas later te verhoren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.