Sylvie Meis gaat geen autobiografie uitbrengen ondanks bod van zes cijfers

21 januari 2014 om 21:55 • Aangepast 22 november 2020 om 02:09
nl
Sylvie Meis heeft een vorstelijk aanbod gekregen om de meest intieme details van haar leven op papier te laten zetten. Een uitgever in Duitsland heeft de Bredase presentatrice een bedrag van zes cijfers geboden voor haar biografie, meldt het Duitse FOCUS Online. Toch gaat ze er niet op in. Via Twitter liet ze dinsdagavond weten 'GEEN autobiografie te gaan uitbrengen'.
Profielfoto van
Geschreven door

De uitgever benaderde Meis in december vorig jaar, aldus FOCUS Online. 'Sylvie Meis is een spannende vrouw en een van de grootste Duitse tv-sterren. Ze staat in het middelpunt van de publieke belangstelling en heeft al heel wat meegemaakt."
Sylvie Meis zelf was dinsdagavond duidelijk en resoluut via Twitter. 'Lieve allemaal, ik ga GEEN autobiografie uitbrengen', twitterde @MissSMeis in het Engels. Om daarna nog toe te voegen 'geloof niet alles wat ze schrijven' in een hashtag.

Wachten op privacy instellingen...

Biografie Boris BeckerSchrijver Christian Schommers zou de memoires van de ex-vrouw van voetballer Rafael van der Vaart op papier zetten. Hij schreef eerder de succesvolle biografie over tennisser Boris Beckers, 'Dat Leben ist kein Spiel'.
Roerig jaarMeis heeft een roerig jaar achter de rug. In januari 2013 werd bekend dat haar huwelijk met Rafael van der Vaart was gestrand. Daarna bleek dat haar ex-man een relatie was begonnen met haar beste vriendin, Sabia Engizek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.