Toch weer kickboksgala in Zijtaart? Plan van eigenaren sportschool Nin-Li

23 januari 2014 om 15:58 • Aangepast 22 november 2020 om 02:08
nl
Gerry en Patricia Krikke van sportschool Nin-Li in Zijtaart willen weer een kickboksgala organiseren. Het zou gaan om een kleinschalig gala in de sportschool, waar alleen jeugd aan kan deelnemen.
Profielfoto van
Geschreven door

Gerry en Patricia Krikke organiseerden op 11 november 2012 het kickboksgala 'The Battle of Zijtaart', waar de 37-jarige kickbokspromoter Youssef Sabbahi uit Veghel werd doodgeschoten. Zijn broer Nabil raakte zwaargewond. De schutter, de 32-jarige Siamak S. uit Veghel, werd vorig jaar veroordeeld tot zestien jaar cel.
Rustig opbouwenHet echtpaar heeft nu het plan om weer een gala te organiseren. "We hebben plannen voor een kleinschalig gala in onze sportschool, waar alleen de jeugd aan kan meedoen", zegt Gerry. De organisator benadrukt dat het alleen maar om plannen gaat en dat er nog niks definitief is. Volgens Krikke is er nog geen contact geweest met de gemeente Veghel over de plannen.
"We willen rustig opbouwen in een vertrouwde omgeving", vertelt Gerry. "Als het allemaal doorgaat, zien we dit als een nieuwe start. Het is nu nog te vroeg om te kijken naar een groot gala zoals we dat de afgelopen jaren organiseerden."
Werkbezoek Kamerlid CDACDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg liet op Twitter weten open te staan voor een werkbezoek als het kickboksgala doorgaat. Het CDA en Van Toorenburg spraken zich eerder negatief uit over kickboksgala's.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.