Mishandelde man (19) niet enige slachtoffer in Rosmalen: drie mishandelingen dit weekend

26 januari 2014 om 17:18 • Aangepast 22 november 2020 om 02:07
nl
De 19-jarige jongeman die zaterdagnacht om halftwee zonder aanleiding in elkaar werd geslagen in het centrum van Rosmalen, is niet het enige slachtoffer van geweld afgelopen weekeinde. In de nacht van vrijdag op zaterdag hadden twee andere mishandelingen plaats in het centrum van de plaats.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie vermoedt dat alle drie de mishandelingen op naam staan van dezelfde groep jongeren. Twee mannen van 30 en 41 jaar werden vrijdagnacht rond halfdrie kort na elkaar geschopt en geslagen door waarschijnlijk dezelfde daders. Die mishandelingen gebeurden ter hoogte van de Dorpsstraat en De Driesprong.

'Schoppen overal onrust'Een twitteraar meldt dat hij bekend is met de groep jongeren. "Deze groep wordt al drie weken geweigerd in alle kroegen van Rosmalen. Ze schoppen overal onrust", schrijft hij.
Het 30-jarige slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft daar een nacht ter observatie doorgebracht. Het andere slachtoffer liep ook verwondingen op aan zijn gezicht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Vijf arrestatiesZaterdagnacht rond halftwee werd een negentienjarige jongeman mishandeld door vermoedelijk dezelfde daders. De politie hield in totaal vijf personen vanwege mogelijke betrokkenheid bij de mishandelingen. Het gaat om drie 17-jarige jongens en twee mannen van 18 jaar oud.
Vier van hen zijn na verhoor weer vrij gelaten, maar blijven verdacht in de zaak. Een 17-jarige jongen zit nog achter slot en grendel. De politie is nog op zoek naar een tweede dader. Er wordt nog gezocht naar getuigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.