Tilburger Freek Bartels in musical Joop van den Ende, kruipt in huid van ‘Mr. Bojangles’

27 januari 2014 om 21:06 • Aangepast 22 november 2020 om 02:06
nl
De trein die Freek Bartels heet dendert door. Na een succesvolle rol in musical Love Story en een geruchtmakende deelname aan Wie is de Mol? heeft de Tilburger opnieuw goed nieuws gekregen: dit najaar mag het toneeltalent in de huid kruipen van Sammy Davis Jr. in de musical From Sammy With Love.
Profielfoto van
Geschreven door

Het theaterstuk komt uit de koker van Joop van den Ende Theaterproducties. Het wordt de eerste productie in het theater van het nieuwe kantoor van Van den Ende in Amsterdam. De verbouwing nam een jaar in beslag. Het complex biedt nu plek aan 200 bezoekers per avond.

Wachten op privacy instellingen...

'Kijk er naar uit'From Sammy With Love vertelt het verhaal van de wereldberoemde entertainer Sammy Davis Jr., bekend van onder andere 'Mr. Bojangles' en 'Candyman'. Bartels en Stanley Burleson kruipen tijdens de voorstelling beurtelings in de huid van Davis Jr. De Tilburger schrijft op Twitter dat hij enorm uitkijkt naar zijn rol in de musical.
Van den Ende noemt de show 'een meeslepende en swingende showbizzbiografie vol hitsongs en dans en tegelijk een onthutsend en ontroerend verhaal over liefde, racisme en passie'.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.