Voorman No Surrender niet terug naar gevangenis voor bedreigen portier Breda

28 januari 2014 om 13:08
nl
President Klaas Otto van motorclub No Surrender hoeft niet terug naar de gevangenis voor de bedreiging van een portier in Breda in 2011. Het gerechtshof in Den Bosch legde dinsdag een celstraf op die gelijk is aan de zestien dagen die de motorclubvoorman uit Bergen op Zoom al in de cel zat.
Geschreven door

De portier van een café in de binnenstad van Breda werd bedreigd toen hij een groep leden van Satudarah de toegang weigerde.
Het hof legde Otto wel een werkstraf van zestig uur op. Eerder legde de rechter Otto nog vier maanden cel op.
Belangrijk figuur bij SatudarahKlaas Otto (46) uit Bergen op Zoom was een belangrijke figuur binnen motorclub Satudarah. Er stonden dinsdag nog meer leden van die motorclub voor het gerechtshof in Den Bosch.
Zo moest hoofdverdachte Johannes K. voorkomen voor een ernstige mishandeling. Samen met anderen nam hij op camping Fort Oranje twee mannen mee in een auto en bracht die naar een andere plek waar ze werden afgetuigd. K. sloeg de mannen met een zaklamp.
Handel in drugsHij kreeg eerder 4,5 jaar cel opgelegd en aan de hoogte van die straf heeft het hof niks veranderd. Hij krijgt de straf ook, omdat hij handelde in harddrugs en vuurwapens en munitie in bezit had. Een medepleger van de mishandeling kreeg zeventien maanden cel opgelegd.
Ongeveer een jaar geleden richtte Klaas Otto motorclub No Surrender op en sindsdien maakten veel leden van Satudarah de overstap naar No Surrender.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.