Video

Even uitproberen: 'luxueus' viersterrenhotel Van der Valk in Uden

29 januari 2014 om 19:44 • Aangepast 22 november 2020 om 02:04
nl
Je betaalt ongeveer honderd euro per kamer, maar dan heb je ook wat. Viersterrenhotel Van der Valk gooide woensdag de deuren open van zijn gloednieuwe vestiging in Uden. Een kersverse verblijfplaats waar bezoekers zich in 'waanzinnige luxe' kunnen baden. Verslaggever Emile Vaessen nam de proef op de som en mocht als één van de eerste gasten overnachten in de allerduurste suite.
Profielfoto van
Geschreven door

In nog geen 35 weken werd de nieuwe buurman van het Udense ziekenhuis Bernhoven uit de grond gestampt. Kostenplaatje bedroeg zo'n achttien miljoen euro. Daar kijkt onze verslaggever niet raar van op. "Alles ziet er fris en fruitig uit. Echt een keurig hotel", jubelt Emile terwijl hij net voorbij de receptie loopt.

Wachten op privacy instellingen...

Ligbad in woonkamerHet nieuwe hotel aan de Rondweg heeft in totaal 110 kamers en een conferentiezaal voor 300 gasten. De kamers beschikken over moderne faciliteiten en hebben een luxe afwerking.
"Het eerste wat je ziet in de suite is een dubbele flatscreen televisie, een heerlijke driezitshoekbank en een ligbad. Allemaal in de woonkamer", vertelt een blije Emile.

Wachten op privacy instellingen...

Bijna 150 euroWie in één van de twee duurste suites, die dus smaakvol in een heuse loungesetting zijn ingericht, wil overnachten, moet het flinke bedrag van 145 euro per nacht op de kop tikken. Bij de officiële opening woensdag waren veel prominente namen aanwezig, onder wie oud-voetballer Frank Rijkaard, een vriend van de familie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.