Sport vrijdag: FC Kopenhagen waagt laatste poging Zanka en Koevermans naar Utrecht

31 januari 2014 om 22:30 • Aangepast 22 november 2020 om 02:03
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vrijdag aandacht voor onder meer: FC Kopenhagen probeert alsnog PSV'er Zanka in te lijven, oud PSV'er Koevermans naar Utrecht, winst voor PSV/FC Eindhoven en Roel van de Sande acht weken uitgeschakeld.
Profielfoto van
Geschreven door


PSV/FC EindhovenDe vrouwen van PSV/FC Eindhoven hebben vrijdagavond met 3-0 van KAA Gent gewonnen. Lisanne Vermeulen en Nadiaa Coolen zorgden in de eerste helft voor 2-0 voorsprong. In de 86ste minuut was het Lisanne Vermeulen die voor genadeslag zorgde door een penalty binnen te schieten.


KoevermansOud PSV'er Danny Koevermans speelt de rest van het seizoen voor FC Utrecht. Hij zat na zijn vertrek bij het Canadese Toronto FC zonder club en trainde toch begin deze week mee met FC Eindhoven.
Van de SandeRoel van de Sande van FC Oss is minimaal zes tot acht weken uitgeschakeld. Dat is deze week gebleken uit een MRI scan. De middenvelder heeft tijdens het duel met Jong Ajax de binnenband van zijn rechterknie afgescheurd en komt dit seizoen mogelijk niet meer in actie.
ZankaFC Kopenhagen gaat, volgens De Telegraaf, vandaag een laatste poging doen om Mathias 'Zanka' Jörgensen los te weken bij PSV. De Deense club probeerde eerder deze week al om de verdediger uit Denemarken over te nemen. Dat lukte niet omdat PSV het eerste bod van Kopenhagen van ongeveer 500.000 euro te weinig vond.

Wachten op privacy instellingen...

Rodney SneijderDe uitzichtloze situatue van Rodney Sneijder blijft maar voortduren. De speler, zo meldt het Brabants Dagbald, was bijna rond met Kayseri Erciyesspor, maar door een wisseling van de wacht bij de Turkse hekkensluiter gaat de transfer niet door. Sneijder traint weer bij de beloften van de Waalwijkers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.