Zakkenrollers in de kraag gegrepen in Tilburgs café

5 december 2013 om 14:52
nl
Een cafébezoeker heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee zakkenrollers betrapt in een café op de Heuvel in Tilburg. De verdachten, een 40-jarige Tilburger en een 40-jarige Algerijn, zijn aangehouden. De Algerijn is volgens de politie een ongewenste vreemdeling.
Geschreven door

De cafébezoeker, een 34-jarige Eindhovenaar, had de Algerijn rond andere cafébezoekers zien draaien. Op een gegeven moment zag hij de hand van de verdachte in de handtas van een vrouw ging. De Eindhovenaar greep zijn hand vast en liep met hem naar de uitgang.
Algerijn geeft iets over aan TilburgerDe Algerijn gaf halverwege het café iets over aan een tweede man, de Tilburger. De Eindhovenaar zag ook dat een van de mannen iets weggooide.
Een portier heeft de mannen overgedragen aan de politie. De eigenaresse van de tas, een 19-jarige vrouw uit Tilburg, heeft aangifte gedaan. Volgens haar was haar tas wel opengemaakt maar ze miste geen spullen.
Nog gezocht naar spullen in caféIn het café werd nog gezocht naar spullen die de verdachten zouden hebben weggegooid, maar er is niets gevonden. De politie en de Vreemdelingenpolitie onderzoeken de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.