Ralf Mackenbach gaat kopje onder met voormalige Miss België

1 februari 2014 om 23:18 • Aangepast 22 november 2020 om 02:01
nl
Veel mannen die zaterdagavond groen zullen zien van jaloezie. De uit Best afkomstige Ralf Mackenbach is zaterdagmiddag kopje onder gegaan met Tanja Dexters. De zanger nam het tijdens de Eindhoven Diving Cup op tegen de voormalige Miss België. Dexters kwam als schoonspringster beter uit de verf en versloeg Ralf.
Profielfoto van
Geschreven door

De overwinning komt voor de Belg niet onverwacht: vorig jaar won ze al het eerste seizoen van De Grote Sprong, de Vlaamse variant van Sterren Springen op Zaterdag. De 18-jarige Mackenbach werd eervol tweede.

Wachten op privacy instellingen...

Dat Mackenbach de hoofdprijs misliep zal hem weinig uitmaken; menigeen zal er graag een nat pak voor over hebben gehad om met de charmante Belgische presentatrice in het diepe te worden gegooid. Het was de vijftiende keer dat het grootste schoonspringevenement van Nederland werd gehouden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.
Sterren Springen op ZaterdagHet is niet de eerste keer dat Ralf een duik neemt in een programma: in 2012 deed de zanger mee aan Sterren Springen op Zaterdag, waarin bekende Nederlanders vanaf een duikplank schoonspringen. Daar bereikte hij de finale, maar uiteindelijk werd hij derde.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.