Koningin Máxima bezoekt Avoord Zorg en Wonen in Etten-Leur

6 februari 2014 om 15:14
nl
Koningin Máxima brengt op dinsdagochtend 11 maart een bezoek aan zorginstelling Avoord Zorg en Wonen in Etten-Leur. Zij doet dit in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn.
Geschreven door

Gedurende die week openen ongeveer 2000 zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan een breed publiek te laten zien wat werken in deze sector inhoudt.
'Ontzettend enthousiast'Het aanstaande bezoek van Máxima maakt veel los in Etten-Leur. "Toen het verlossende telefoontje kwam, hoefden we daar niet lang over na te denken", aldus Avoord-woordvoerder Barbara Schoutens.
"Iedereen reageert ontzettend enthousiast. Medewerkers en inwoners vinden het een enorme eer om mee te mogen maken en zijn tegelijkertijd heel nieuwsgierig."
Medewerkers en vrijwilligersVolgens de Rijksvoorlichtingsdienst spreekt de koningin tijdens het bezoek met de medewerkers en vrijwilligers van Avoord over de zorg die in de instelling wordt aangeboden.
Bij Avoord varieert dit van begeleiding bij dagactiviteiten en thuiszorg tot zeer intensieve zorg in één van de woonzorglocaties of begeleiding van cliënten in hun laatste levensfase, thuis of in het hospice.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.