Wie is de Mol-watchers hebben Freek Bartels nog niet kunnen betrappen

6 februari 2014 om 23:23 • Aangepast 22 november 2020 om 01:57
nl
De geruchtenmolen over Wie is de Mol-kandidaat Freek Bartels uit Tilburg draait door. Na iedere aflevering wordt er volop gespeculeerd wie dit jaar De Mol zou kunnen zijn. Mediasite BuzzCapture houdt al wekenlang de deelnemers nauwlettend in de gaten en kwam donderdag tot opmerkelijke bevindingen. Eén daarvan is dat Bartels nog niet door de mand is gevallen op sociale media.
Profielfoto van
Geschreven door

De site kon de afgelopen weken Bartels niet op een fout betrappen. Al wekenlang wordt er gespeculeerd dat de Tilburger dit jaar De Mol is.
BuzzCapture hield nauwlettend in de gaten of de deelnemers per ongeluk op Facebook en Twitter actief waren terwijl ze eigenlijk nog in Hong Kong moesten zijn voor de opnames van het programma. Van Bartels hebben ze nog geen sporen kunnen vinden.
Vaker gelijkDe 'onderzoekers' hebben regelmatig gelijk gekregen in eerdere voorspellingen. Omdat we niet willen spoilen, kun je zelf besluiten het analyse-artikel met voorspellingen te bekijken.

Acht redenenEerder plaatste Omroep Brabant al een artikel met daarin acht (vergezochte) redenen waarom de musicalster deze editie De Mol zou kunnen zijn. Mollen Yvon Jaspers uit Boxtel, Patrick Stoof uit Uden en George Langenberg uit Grave lieten al zien dat Brabanders perfecte Mollen kunnen zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.