Video

Darter Michael van Gerwen bezoekt training selectie PSV

11 februari 2014 om 23:17 • Aangepast 22 november 2020 om 01:55
nl
Darter Michael van Gerwen heeft op uitnodiging van PSV de dinsdagtraining van de selectie bezocht. De wereldkampioen darts is een grote fan van de Eindhovense club.
Profielfoto van
Geschreven door

Van Gerwen gaf 's middags nog dartclinic, daarvoor mocht hij lunchen met de spelers van PSV.
Voetbal hobbyVan Gerwen is een echte globetrotter. Voor darttoernooien reist hij de hele wereld rond. Veel vrije tijd heeft hij dan ook niet. Maar als hij een gaatje in zijn agenda vindt, dan brengt hij graag een bezoek aan zijn favoriete club. "Voetbal is toch een hobby van me. Ja, om te kijken, niet om te doen. Het is altijd leuk om hier te zijn."

Wachten op privacy instellingen...

Van Gerwen is al van kleins af aan supporters van PSV. "Ik geniet hier ook van, lekker op mijn vrije dag. Ik heb het altijd erg druk, dan is het ook leuk om lekker te ontspannen en hier te komen kijken", aldus de wereldkampioen darts.

Wachten op privacy instellingen...

'Van Gerwen is geweldig'De spelers van PSV kregen na de lunch een korte dartsclinic van de Vlijmense wereldkampioen. Tot groot plezier van veel PSV-ers die dartsfan zijn zoals Stijn Schaars. "Ik vind alles aan Michael geweldig. Hij gooit snel en domineert zijn tegenstander. Prachtig om te zien. Ik heb veel respect voor hem. Hij is niet voor niets de wereldkampioen darts."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.