Video

Toys for boys: 'Wij' mannen vinden het opwindend...om met een drone te vliegen

11 februari 2014 om 20:35
nl
Het zijn de onbetwiste 'toys for boys'. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank en ze zijn te koop voor prijzen die liggen tussen de vijftig en duizend euro: drones. Het vliegen met een drone is geen hype, maar een blijvertje. En wij mannen vinden het eigenlijk wel geil: vliegen met zo'n ding.
Geschreven door

"Vinden wij mannen het geil om met een drone te vliegen?", Ricky van Boxtel van TOP-RC Uden herhaalt de vraag zonder met zijn ogen te knipperen. "Ik denk dat er heel wat mannen zijn die het vliegen met een drone als opwindend zien."
Drones vliegen over de toonbankWekelijks gaan bij het bedrijf in Uden rond de dertig drones en quadcopters over de toonbank. "De prijzen liggen tussen de vijftig en duizend euro, maar dan heb je wel een quadcopter met alles erop en eraan.
Ook het populaire 'drone' filmpje bij De Efteling is met een quadcopter gemaakt", zegt mede-eigenaar  Roy Dekkers.
Mannen en nog eens mannen De twee jonge ondernemers zijn zo'n drie jaar geleden gestart met de verkoop van alles wat radiografisch bestuurbaar is. Drones en quadcopters zijn nu de spullen die megapopulair zijn.
"Iedereen denkt dat alleen jongeren deze zaken kopen, maar het zijn vooral mannen die vroeger graag zoiets hadden willen hebben - en het toen niet konden kopen - die nu tot aanschaf overgaan. Vrouwen zien we eigenlijk nooit in onze zaak: het zijn 'toys for boys."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.