Moeder en zoon Mutsaers willen boekhandel Gianotten in Tilburg overnemen

13 februari 2014 om 10:18 • Aangepast 22 november 2020 om 01:54
nl
Marlous Mutsaers (58) wil samen met haar zoon Ruud (32) boekhandel Gianotten in Tilburg, onderdeel van de winkelketen Polare - dat in financiële problemen verkeert-, overnemen. Dat meldde het tweetal woensdagavond via de website. Ze zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is voor de oudste boekhandel van Tilburg.
Profielfoto van
Geschreven door

Door de problemen van Polare moest de winkel in januari dicht. Op de website schrijft het tweetal: "De curator gaat op zoek naar mogelijkheden om de boekwinkels van Polare te laten voortbestaan. Net als een aantal mensen in andere 'Polaresteden' willen wij samen de winkel in Tilburg overnemen omdat wij absoluut geloven in een toekomst voor de oudste boekhandel van Tilburg."
Financiering deels rondMarlous en Ruud Mutsaers gaan proberen de curator te overtuigen dat ze de juiste personen zijn om de boekhandel over te nemen. Op de website is te lezen dat een aantal Tilburgse ondernemers wil helpen en dat een deel van de financiering al rond is.
Marlous Mutsaers is sinds 1976 werkzaam bij Gianotten. Haar zoon Ruud kwam in 2001 in de winkel werken.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Eind januari voerden schrijvers in Den Bosch actie voor boekhandel Heinen. Deze winkel valt net zoals Gianotten onder de vlag van Polare en moest ook de deuren sluiten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.