Sport vrijdag: eventuele beslissingswedstrijd periodetitel maandagavond, Wijnaldum heeft griepje

14 februari 2014 om 16:51 • Aangepast 22 november 2020 om 01:52
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer: grieperige Georginio Wijnaldum ontbreekt bij PSV en een eventuele beslissingswedstrijd tussen Willem II en VVV wordt maandagavond gespeeld.
Profielfoto van
Geschreven door

Beslissingswedstrijd Willem II - VVVAls er een beslissingswedstrijd gespeeld wordt tussen Willem II en VVV om het periodekampioenschap in de Jupiler League, gebeurt dat maandagavond. Vermoedelijk wordt de wedstrijd dan gespeeld in het stadion van Helmond Sport, als de burgemeester van Helmond daar toestemming voor geeft.
De regels rondom gele kaarten zijn inmiddels ook duidelijk: die tellen niet mee voor de competitie. Schorsingen vanwege directe rode kaarten gelden wel in de competitie.
Of Willem II en VVV een beslissingswedstrijd nodig hebben om te bepalen wie de periodetitel pakt, hangt af van de resultaten van vrijdagavond.
PSV zonder WijnaldumGeorginio Wijnaldum zit niet bij de selectie van PSV voor het duel vrijdagavond tegen Heracles. De aanvallende middenvelder, die terugkomt van een blessure, is niet fit vanwege een griepje. Dat meldt PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International. Trainer Phillip Cocu wilde nog niet zeggen of Wijnaldum weer bij de groep zou zitten.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.