Jeffrey van As per direct weg bij NAC Breda

BREDA - Technisch directeur Jeffrey van As vertrekt per direct bij NAC Breda. Dat maakt de Bredase voetbalclub bekend op zijn website.
Jeffrey van As had zijn vertrek de afgelopen dagen wel zien aankomen. "Het is jammer, ik moet vertrekken op basis van wat ik ben, in plaats van wat ik kan. Mijn technisch beleid zat goed in elkaar", aldus Van As in een eerste reactie.

Van As lag al enige tijd onder druk in Breda. 'In een gesprek met de aandeelhouders van de club is in goed overleg besloten dat hij zijn functie per direct neerlegt', schrijft NAC op de website.

'NAC is Van As dankbaar'
'NAC Breda is Jeffrey van As ontzettend dankbaar voor zijn enorme inzet bij de club. Van As heeft in zijn tijd als technisch directeur bewezen dat hij creatief om kon gaan met een klein spelersbudget', staat op de site van NAC.

'Ondanks dat het budget onder zijn beleid telkens meer onder druk stond, wist hij toch keer op keer een eredivisiewaardige selectie te formeren. NAC wenst Jeffrey veel succes met het vervolg van zijn carriere', zo schrijft de club.

Toekomstvisie
Afgelopen zaterdag wist Omroep Brabant al te melden dat Van As waarschijnlijk het veld moest ruimen bij NAC. Volgens ingewijden wordt Van As afgerekend op zijn gebrek aan communicatieve vaardigheden en een duidelijke toekomstvisie.

Na een aandelenconversie bij NAC, ingezet eind 2013 en bijna formeel, zal er een nieuwe wind gaan waaien bij NAC. Onder de nieuwe eigenaars, 21 aandeelhouders, heerste verdeeldheid over de positie van Jeffrey van As.
Meer over dit onderwerp:
voetbal nac breda jeffrey van as ontslag