Michael van Gerwen behoudt ongeslagen status Premier League Darts: 'Dit is fantastisch'

21 februari 2014 om 07:39 • Aangepast 22 november 2020 om 01:47
nl
Michael van Gerwen heeft zijn ongeslagen status in de Premier League Darts behouden. De wereldkampioen uit Vlijmen won donderdagavond zijn derde partij. In Belfast was 'Mighty Mike' met 7-4 te sterk voor Dave Chisnall.
Profielfoto van
Geschreven door

'Mighty Mike' gooide In Belfast een gemiddelde van 103,6 punten per beurt. Tegenstander Chisnall haalde een respectabele 101,01.

Wachten op privacy instellingen...

Chisnall gooide scorend een prima wedstrijd, maar zodra de triple miste, strafte Van Gerwen dat af. Chisnall wist van een 3-1 achterstand terug te komen tot 3-3, maar toen de Vlijmenaar daarna weer wegliep had de Engelsman geen antwoord meer. Met een fraaie 93-finish besliste Van Gerwen het duel.

Wachten op privacy instellingen...

Confrontatie met Van BarneveldVolgende week moet Van Gerwen het opnemen tegen landgenoot Raymond van Barneveld. Die won tot nu toe twee van zijn drie wedstrijden. Donderdag klopte 'Barney' de Australiër Simon Whitlock met 7-4.
"De manier waarop ik de laatste drie legs won, geeft me vertrouwen om het duel met Van Gerwen aan te gaan", liet Van Barneveld weten na de wedstrijd.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.