Kogelstootster Melissa Boekelman gaat nog zeker een jaar door met bobsleeën

23 februari 2014 om 16:17 • Aangepast 22 november 2020 om 01:45
nl
Kogelstootster Melissa Boekelman uit Breda gaat nog minimaal een jaar door als bobsleeër in het team van Esmé Kamphuis. Dat bevestigt ze desgevraagd aan Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

Als lid van het bobsleeteam werd Boekelman vierde bij de Olympische Winterspelen in Sotsji. Het is de beste prestatie ooit voor een Nederlands bobsleeteam. "Het was een prachtige tijd, maar ik ben ook blij dat het er weer op zit", reageert ze in het Omroep Brabant-programma Sportlunch.
Tijd voor rustMelissa mocht na enkele tests in december vorig jaar mee naar de Winterspelen. Ondanks dat ze zelf niet meereed, kijkt Boekelman terug op een fantastische tijd in Sotsji. "Nu is het tijd voor rust. Ik ben na dit alles echt gebroken", vertelt ze met een lach.

Wachten op privacy instellingen...

Kogelstoten én bobsleeënVan oorsprong is Boekelman kogelstootster. Haar doel is nog steeds om als kogelstootster mee te doen tijdens de Zomerspelen in Rio de Janeiro in 2016. "Ik moet nog zien of ik dat wel kan combineren. Het vraagt ten slotte veel van je lichaam", aldus de Bredase.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.