Politie krijgt meerdere anonieme brieven met tips over mishandelingen Rosmalen, flyers verspreid

7 februari 2014 om 17:30
nl
Bij de politie zijn meerdere anonieme brieven binnengekomen met tips over de recente mishandelingen in het centrum van Rosmalen. Om echt iets te kunnen doen met de informatie uit de brieven roept de politie de briefschrijvers op zich te melden.
Geschreven door

Om onder meer de anonieme briefschrijvers te bereiken, heeft de politie daarom vrijdag flyers [pdf, 36,6 kb] verspreid bij de verschillende cafés in het centrum van Rosmalen. Dit in de hoop dat de briefschrijvers, maar ook anderen die meer weten van de mishandelingen zich zullen melden.
Eerder hield de politie voor de mishandelingen al meerder verdachten aan. Twee jongemannen van 17 en 20 zitten nog vast.
Flink raakHet was flink raak in het laatste weekeinde van januari in het centrum van Rosmalen. Twee mannen van 30 en 41 jaar werden die vrijdagnacht rond halfdrie zonder reden in elkaar geschopt en geslagen door een groep jongeren.
Een nacht later moest een 19-jarige jongen het ontgelden. Rond halftwee werd hij mishandeld door meerdere belagers. De politie vermoedde al snel dat de dezelfde groep jongeren verantwoordelijk is voor de mishandelingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.