Bewoners verjagen inbrekers Heideweg in Loon op Zand, grootschalige zoekactie volgt

2 maart 2014 om 07:58 • Aangepast 22 november 2020 om 01:41
nl
Inbrekers hebben zaterdagavond rond halfelf proberen in te breken in een huis in Loon op Zand. De woninginbraak mislukte uiteindelijk doordat de bewoners ze wisten te verjagen. De politie begon meteen met een grote zoekactie.
Profielfoto van
Geschreven door

De inbraak was in een woning aan de Heideweg. Toen de inbrekers doorkregen dat de bewoners thuiswaren, kozen ze voor het hazenpad.
Grootschalige zoekactieDe politie zette een grootschalige zoekactie op touw. Er werden onder meer een speurhond en een helikopter ingezet, maar zonder resultaat. De inbrekers zijn nog voortvluchtig.
De bewoners hebben aangifte van woninginbraak gedaan. Het is nog niet bekend of zij gewond raakten bij het verjagen van de inbrekers.

Voorkom inbraken: zeven tipsHoewel inbraken regelmatig voorkomen, is de kans daarop tijdens carnaval twee tot drie keer zo hoog als normaal. De politie waarschuwt feestvierders dan ook om extra op te letten en gebruikt daarvoor onder andere borden langs de weg. Omroep Brabant zette eerder zeven tips op een rijtje om inbrekers geen vrij spel te geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.