Alweer verkeersongeluk Nieuwe Kadijk in Breda: bestuurder gewond

2 maart 2014 om 22:53 • Aangepast 22 november 2020 om 01:40
nl
Op de kruising van de Nieuwe Kadijk en de Kapittelweg in Breda zijn zondagavond twee grote zwarte auto's op elkaar gebotst. Daarbij viel een gewonde, die is naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

Eén van de bestuurders kwam uit de richting van Teteringen. Hij werd aan de zijkant geraakt door een auto die vanaf de Kapittelweg op het doorgaans drukke kruispunt kwam.
Hoe het ongeval kon gebeuren op een met verkeerslichten geregeld kruispunt, is niet te zeggen. In de nacht van vrijdag op zaterdag was er ook een verkeersongeval aan de Nieuwe Kadijk. Toen werd een 24-jarige fietsster door een auto aangereden. Zij raakte daarbij zwaargewond.

Wachten op privacy instellingen...

Ster in vooruit autoTwee politieauto's, een ambulance en een rapid responder waren zondagavond aanwezig om assistentie te verlenen.
Alle betrokkenen zijn ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken, één persoon mankeerde niets en kon die avond naar huis. De ander werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een getuige meldt dat hij waarschijnlijk hoofdletsel heeft opgelopen, afgaande op de ster in de voorruit van zijn auto.
Gedeeltelijk afgeslotenBeide voertuigen zijn zwaar beschadigd en inmiddels afgevoerd door een bergingsbedrijf. De kruising was na het ongeval gedeeltelijk afgesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.