Video

Dode aan waterkant bij Belcrumweg is 48-jarige Bredanaar, doodsoorzaak is ongeval

7 maart 2014 om 20:05 • Aangepast 22 november 2020 om 01:36
nl
Langs de Belcrumweg nabij de Academiesingel in Breda is vrijdagmorgen tegen half acht het dode lichaam van een 48-jarige Bredanaar gevonden. Uit onderzoek van de politie blijkt dat hij is omgekomen door een noodlottig ongeval. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf.
Profielfoto van
Geschreven door

Een medewerker van bouwbedrijf BAM zag het lichaam liggen. Het lichaam lag op de waterkant, onderaan een talud. Op deze plek vinden bouwwerkzaamheden plaats. Het lichaam lag in een soort bekisting die wordt gebruikt bij de werkzaamheden.
Brug afgeslotenRond halfelf werd de brug afgesloten voor het verkeer zodat het lichaam van het talud kon worden geborgen.

Wachten op privacy instellingen...

Doodsoorzaak niet bekendDe omgeving werd afgezet en de technische recherche deed sporenonderzoek. Zo werden er onder meer gipsafdrukken gemaakt. Uit het politieonderzoek kwam naar voren dat de Bredanaar door een noodlottig ongeval is omgekomen.
BrandweerbootDe brandweer verleende aissistentie bij het onderzoek. Een brandweerboot kwam naar de plek om foto's van de situatie te maken.

Wachten op privacy instellingen...

De kruising is een druk punt in de stad.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.