Video

Brand camping Linberg Park Molenschot: twee chalets verwoest

10 maart 2014 om 06:47 • Aangepast 22 november 2020 om 01:34
nl
Op camping Linberg Park in Molenschot zijn in de nacht van zondag op maandag twee chalets door brand verwoest. Omdat de brand dreigde over te slaan naar een derde chalet werd er groot alarm geslagen.
Profielfoto van
Geschreven door

De brand ontstond rond een uur 's nachts.
Geen brandstichtingDe politie heeft op dit moment geen aanwijzingen dat het om brandstichting gaat en doet daarom geen onderzoek. Vermoedelijk is er kortsluiting ontstaan, maar eventueel onderzoek van de verzekering moet daar meer duidelijkheid over geven.
De overbuurman zag hoge vlammen en belde de brandweer. "Het duurde vrij lang voordat de brandweer er was. De voortent van de andere caravan ging smelten en de ramen klapten eruit. Het was binnen acht minuten gebeurd", vertelt hij.

Wachten op privacy instellingen...

Extra brandweer ingezetDe brandweer van Rijen werd opgeroepen voor de caravanbrand. De brandweer uit Dorst kwam vervolgens met extra voertuigen naar de camping aan de Molenschotsebaan. Toch kon niet worden voorkomen dat twee chalets door de brand werden verwoest.

Wachten op privacy instellingen...

Wel werd een derde chalet gered, vertelt de overbuurman. "De voortent begon al te smelten, maar de brandweer heeft het goed natgehouden en daardoor is die gelukkig niet in brand gevlogen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.