Lieve help! Paul Post gaat naakt FC Onder Ons presenteren als PSV de titel pakt

16 maart 2014 om 14:05 • Aangepast 22 november 2020 om 01:29
nl
PSV verbaast vriend en vijand met een indrukwekkende inhaalreeks. Kwalificering voor de Champions League is weer in zicht. Stiekem wordt er zelfs gesproken over een kans op de titel. Verslaggever Paul Post van Omroep Brabant geeft de PSV'ers een extra steuntje in de rug. De clubwatcher gaat, als de Eindhovense club de titel pakt, in adamskostuum FC Onder Ons presenteren.
Profielfoto van
Geschreven door

Die belofte deed hij in sportprogramma Sportlunch van Omroep Brabant. Collega Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bedankte voor het aanbod om naakt als sidekick het programma bij te wonen. "Het goddelijke lichaam van Paul is de mensen gegund", grapte hij.

Wachten op privacy instellingen...

'Krankzinnige competitie''Onze' Paul hoeft in mei niet zijn kleren uit te trekken, verwacht Elfrink. "Ajax wordt gewoon kampioen", stelt de clubwatcher vastberaden. "Ik geloof er niet meer in. Hoe goed PSV de laatste tijd ook bezig is."
Daar is Paul het mee eens. "Daarom ontglipte me deze rare toezegging. Om extra te benadrukken dat dat niet gaat gebeuren. Maar in deze krankzinnige competitie ben ik misschien net iets te voorbarig geweesr".

Wachten op privacy instellingen...

Resterende programma PSVDe spelers van Phillip Cocu moeten alle zeilen bijzetten als ze Paul straks poedelnaakt willen zien. Daarvoor moet er de komende wedstrijden gewonnen worden van Roda JC, Groningen, Heerenveen, Feyenoord, PEC Zwolle en NAC Breda.
Paul ziet PSV een aantal van die wedstrijden wel winnen. "Deze inhaalreeks van PSV is nog niet voorbij."

Wachten op privacy instellingen...

FC Onder Ons elke vrijdagavond om 19.00 uur en daarna elk uur herhaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.