Video

Koningin Máxima verrast leerlingen Prins Heerlijk Tilburg bij diploma-uitreiking

18 maart 2014 om 14:57 • Aangepast 22 november 2020 om 01:27
nl
Koningin Máxima verraste dinsdagmorgen leerlingen van de leer- en werkopleiding Prins Heerlijk in Tilburg bij hun diploma-uitreiking. Ze ging langs bij de opleiding in het servicecentrum Het Laar, waar de jongeren met leerproblemen en beperkingen een mbo-opleiding tot zorghulp volgen.
Profielfoto van
Geschreven door

Koningin Máxima was dinsdagochtend een eregast in Het Laar, waar om tien uur de diploma-uitreiking plaatsvond. Daarna bezocht ze ook een afdeling voor dementerenden en sprak ze met de ouders van de afgestudeerde leerlingen.
Tilburg UniversityEerder op de dag was de koningin aanwezig bij een bijeenkomst op Tilburg University. Ze werd er geïnformeerd over Brabantse projecten op het gebied van zorg, duurzaamheid en werk.
Eén van die projecten is de Startersbeurs, waarmee jongeren werkervaring op kunnen doen. De koningin ontmoette enkele jongeren die zo'n beurs hebben gekregen.
Gastvrouw Anne-Marie FokkensHet bezoek van Máxima had een Omroep Brabant-tintje. Presentatrice Anne-Marie Fokkens van Onder Ons was de hele dag de gastvrouw van de koningin.App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.