Video

Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2014 gebakken door Bakkerij Jürgen van Dongen uit Terheijden

20 maart 2014 om 21:57 • Aangepast 22 november 2020 om 01:27
nl
Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje van 2014 is gebakken door Bakkerij Jürgen van Dongen uit Terheijden. Van Dongen nam de prijs al drie keer eerder in ontvangst.
Profielfoto van
Geschreven door

Winnaar Jurgen van Dongen was weer heel blij. Het was voor Jurgen namelijk al de derde overwinning op rij. "Het went gewoon nooit", vertelt Jurgen. De hele week wist ik al dat ik er dichtbij zou zijn, maar nu sta ik weer met die beker in de handen." Over het geheim is Jurgen ook duidelijk. "Een heel lekker stukje deeg, met een goed worstje erin. Meer is het niet."
Verkiezing op TVTientallen bakkers streden de afgelopen weken voor de felbegeerde titel. De afvalrace onder de bezielende leiding van Mevrouw van den Oetelaar was te volgen in een tv-serie op Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

Plaats twee en drieOnder Van Dongen eindigde Bakkerij Lèon van Dongen uit Wagenberg op plaats twee. De derde plaats was voor Bakkerij Bierman uit Kaatsheuvel De finale is op 23 maart te zien op Omroep Brabant Televisie.
De uitslagen in de andere categorieën zijn:
Het Lekkerste Brabantse Thuisworstenbroodje 20141. Jos Heerkens uit Berlicum2. Kees van Dongen uit Herpen3. Jan Schellekens uit Uden
Het Lekkerste Brabantse Leerling Worstenbroodje 2014:1. Lars van Dongen uit Wagenberg van het Cingel College2. Lynn van Dommelen uit Elshout van het Summa College3. Jill van Ruijven uit Made van het Cingel College
Social Media Prijs Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2014:1. Jan Nagelkerke van Bakkerij Nagelkerke uit Oudenbosch

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.