Memphis Depay zaterdag inzetbaar tegen Roda JC

20 maart 2014 om 21:17 • Aangepast 22 november 2020 om 01:23
nl
Het zag er naar uit dat PSV voor een aantal weken niet meer op Memphis Depay hoefde te rekenen. Voetbal International meldt donderdag dat de linksbuiten zaterdag 'gewoon in actie komt' tegen Roda JC.
Profielfoto van
Geschreven door

De aanvaller liep afgelopen zaterdag in de gewonnen topper tegen Vitesse (1-2) een barstje in zijn oogkas op door een elleboogstoot van Renato Ibarra. Aanvankelijk werd gedacht dat de oogkas gebroken was, maar dat blijkt niet het geval.

Wachten op privacy instellingen...

'Ik kan de eindstand zien'De oogkas is niet ernstig beschadigd en dus kan Depay zich weer bij de groep aansluiten. Na afloop tegen Vitesse werd de aanvaller naar het ziekenhuis gebracht.
Na zijn bezoek aan het ziekenhuis was Depay positief gestemd. "Het ziet er slecht uit, maar ik ben in orde. Gelukkig kon ik nog steeds de eindstand zien", twitterde hij.
Depay topscorer PSVDe linksbuiten maakte dit seizoen net als ploeggenoot Jürgen Locadia tien doelpunten in de eredivisie, waarmee ze de topscorers van PSV zijn.
PSV verloor dit seizoen al twee keer tegen Roda (beker en competitie). De ploeg van Phillip Cocu heeft zaterdag dus iets recht te zetten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.