Zanger René Schuurmans gevochten? Nee? We geloven hem op zijn blauwe ogen

25 maart 2014 om 14:14 • Aangepast 22 november 2020 om 01:19
nl
Het was dinsdagochtend even schrikken voor de fans van René Schuurmans. De zanger twitterde een foto van een met verband afgeplakt oog. Heeft de zanger uit Sint-Michielsgestel rake klappen in de kroeg opgelopen of is hij uitgeschoten met het keukenmes tijdens het kokkerellen?
Profielfoto van
Geschreven door

Al doet de foto anders vermoeden, zijn management komt met een meer geruststellend bericht: René is getroffen door een flinke oogontsteking.
´Echt niet gevochten´"Nee natuurlijk niet, René heeft echt geen potje gevochten hoor", verzekert zijn manager Sjoerd Bodewes. "Zijn rechteroog is al een aantal dagen heel dik door een ontsteking. Hij heeft nu van de arts oogdruppels gekregen."
Verwacht wordt dat René binnen enkele dagen de wereld weer met beide ogen kan aanschouwen. Tot die tijd probeert de zanger wat te rusten. "Ik baal als een stekker", laat Schuurmans weten.
[Tweet:body:https://twitter.com/schuurmansrene/status/448424395066068992]
Optreden gaat doorVrijdag treedt Schuurmans samen met Frans Bauer op in muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. Die show gaat gewoon door. "Zijn stembanden zijn in ieder geval nog prima in orde", zegt zijn manager. Met of zonder ooglapje zingt hij dan vast een van zijn meest bekende nummers: 'Als ik haar zie'.
René Schuurmans viert dit jaar zijn tienjarig jubileum als artiest. Vorige maand stond hij als vaste gast op het podium van het Omroep Brabant programma 3 Uurkes Vurraf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.