Video

Tumor verwijderd uit rug Phillip Cocu, PSV-trainer voorlopig uit de running

27 maart 2014 om 16:41 • Aangepast 22 november 2020 om 01:16
nl
PSV-trainer Phillip Cocu is donderdag geopereerd aan zijn rug. Daarbij werd een tumor weggehaald. Voor zover nu duidelijk gaat het om een goedaardige tumor. Hoe lang Cocu zal moeten revalideren is niet duidelijk.
Profielfoto van
Geschreven door

Assistent-trainer Ernest Faber neemt voorlopig de technische leiding over van Cocu, zo meldt PSV. Vrijdag is er een persconferentie waarin technisch manager Marcel Brands het revalidatietraject van Cocu zal toelichten.
RugklachtenPhillip Cocu had al enige tijd last van zijn rug. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek er een tumor in zijn rug te zitten. Inmiddels is de tumor verwijderd en zoals het er nu naar uitziet gaat het om een goedaardige variant. Volgens PSV is het medisch team dat de operatie uitvoerde tevreden over het verloop van de operatie.

Wachten op privacy instellingen...

Geen commentaarPSV geeft donderdag verder geen commentaar op de operatie. Vrijdag zal Marcel Brands een toelichting geven tijdens het wekelijkse perspraatje op De Herdgang. Daar zullen ook Ernest Faber en een speler bij aanwezig zijn.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.