Victoria Koblenko: '24 uur met Theo Maassen was één van meest dierbare momenten in mijn leven'

28 maart 2014 om 15:40 • Aangepast 24 april 2020 om 10:58
nl
De veelbesproken uitzending van '24 uur met' met Theo Maassen en Victoria Koblenko was voor de actrice één van de meest dierbare momenten in haar leven. "Mensen kunnen daar van alles van vinden, maar waar het meer om gaat, is wat het met mij als mens heeft gedaan. En met Theo."
Geschreven door

Dat zegt Victoria Koblenko in een interview met Sp!ts. Tijdens de opnames van '24 uur met' stortte ze zich als een verliefde tiener op interviewer Theo Maassen uit Eindhoven.
Navelstreng doorgekniptNa de uitzending werd gesuggereerd dat dat een toneelstukje was, maar volgens Koblenko was dat niet het geval. "Het was juist één van de meest echte dingen die ik ooit heb meegemaakt. Toen de zoemer ging omdat de 24 uur voorbij waren, voelde het alsof de navelstreng werd doorgeknipt. Ik ben nooit depressief geweest, maar de 24 uur na de 24 uur waren best pittig."
"Dat je denkt: shit, ik heb zijn nummer niet en hij heeft mijn nummer niet, was dit het nu? Ga ik hem nooit meer zien? Dan krijg je van de redactie een telefoontje van: Theo vraagt hoe het met je gaat, want hij voelt zich niet zo lekker. Heel gek."
Aan m'n vrouw uitleggenOok voor Theo Maassen had de uitzending nog gevolgen. "Hij zei: 'Ik moet dit nu op een bepaalde manier aan mijn vrouw gaan uitleggen'", vertelt Koblenko. "Daar had ik geen rekening mee gehouden.'
[youtube:body:http://youtu.be/2PKOAQFT4XE?t=19s]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.