Politie publiceert foto’s vermiste Dominique Heijster (14) uit Gassel

30 maart 2014 om 00:15 • Aangepast 22 november 2020 om 01:13
nl
De 14-jarige Dominique Heijster uit Gassel is nog steeds vermist. De politie maakt zich ernstige zorgen om haar gezondheid en heeft daarom zaterdag enkele nieuwe foto's gepubliceerd. Het is goed mogelijk dat Dominique na haar vermissing met een vrachtwagen is meegegaan.
Profielfoto van
Geschreven door

Dominique werd maandag als vermist opgegeven. Ze werd die dag rond kwart over negen 's ochtends voor het laatst in Gassel gezien. De politie zocht een dag later met een helikopter naar het meisje, maar dat leverde niets op.
Dominique is ongeveer 1,56 meter lang, heeft bruin/rood haar en droeg op het moment van haar vermissing een zwarte trainingsbroek en een paarse jas met capuchon en bontkraag.

Verstandelijk beperktHet meisje heeft een lichte verstandelijke beperking en is helemaal weg van vrachtwagens. Haar geeloranje fiets is maandag rond vijf uur afgesloten aangetroffen nabij een tuincentrum aan de Turnhoutseweg in Gassel.
Een speurhond heeft bij het tuincentrum gezocht, maar ook dat leverde niets op. De politie vraagt op Twitter en Facebook veel aandacht voor de vermissing. Het bericht van de nieuwe foto's is al bijna duizend keer geretweet.
Meer informatie?Personen die meer weten worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.