'Vrouw juwelier Goldies schietend te zien op bewakingsbeelden'

31 maart 2014 om 00:38 • Aangepast 22 november 2020 om 01:13
nl
De vrouw van juwelier Goldies is schietend te zien op bewakingsbeelden. Dat meldt de NOS. Ook zou hierop te zien zijn dat de juwelier na een worsteling met de overvallers een wapen in handen heeft. Dit wapen zou hij afgepakt hebben van de twee.
Profielfoto van
Geschreven door

Op de beelden is niet duidelijk te zien of de man heeft geschoten, aldus de NOS. Wie beide overvallers heeft doodgeschoten, staat officieel nog niet vast. Volgens diverse geruchten zou de vrouw van de juwelier dit hebben gedaan.

Wachten op privacy instellingen...

'Identiteit tweede overvaller steeds duidelijker'Er zouden ook steeds meer aanwijzingen zijn dat de tweede dader een man met een Marokkaanse achtergrond is. Zaterdagavond werd duidelijk dat de eerste dader een 20-jarige man uit Eindhoven is met een Marokkaanse achtergrond. De tweede dader is een man met wortels in Noord-Afrika.
Bij een overval op juwelier Goldies aan de Milhezerweg in Deurne vielen vrijdag aan het eind van de middag twee doden. Al snel werd duidelijk dat het ging om de twee overvallers.
Onderzoek bij juwelierszaak afgerondRechercheurs zijn klaar met het onderzoek bij de overvallen juwelier in Deurne. Het gebouw is zondagavond vrijgegeven. Dat meldde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.
Justitie weet nog niet wat zich precies heeft afgespeeld bij de overval. Zo is het onduidelijk wie er heeft geschoten, hoe vaak er is geschoten en met welk wapen.
Alles over de fatale schietpartij bij juwelier Goldies in Deurne lees je op omroepbrabant.nl/goldies.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.