'Tilburgse' politieserie Smeris krijgt tweede seizoen

31 maart 2014 om 16:33 • Aangepast 22 november 2020 om 01:12
nl
De politieserie Smeris krijgt een tweede seizoen. Dat hebben producent Pupkin en BNN maandag bekendgemaakt. Smeris speelt zich af in Tilburg en is daar ook grotendeels opgenomen.
Profielfoto van
Geschreven door

Vanwege de positieve reacties op de eerste twee afleveringen en de hoge kijkcijfers heeft de NPO een tweede seizoen van de serie gekocht. De opnames voor seizoen twee beginnen in augustus. De nieuwe afleveringen komen vanaf maart 2015 op televisie. Producent Popkin wil niet kwijt of het tweede seizoen zich ook in Tilburg afspeelt.

Wachten op privacy instellingen...

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de VenIn de serie speelt Jeroen van Koningsbrugge uit Den Bosch de rol van Theo Kamp, een onstuimige rechercheur.
Hij wordt na de zoveelste overtreding overgeplaatst naar het hennepteam. Hier moet hij zich koest houden onder toezicht van zijn nieuwe en veel bravere partner Willem Niessen, gespeeld door Dennis van de Ven.
LofzangDe eerste twee afleveringen werden positief ontvangen. Maandagavond wordt om 20.25 uur de derde aflevering uitgezonden op Nederland 3.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.