Miss Piggy en Sylvie Meis strijden om de hand van Kermit de Kikker: 'Kermit, toch niet wéér he?!'

2 april 2014 om 10:50 • Aangepast 22 november 2020 om 01:11
nl
Sylvie Meis (35) uit Breda heeft kwaad bloed gezet bij Miss Piggy. Het beeldschone varken schoot uit haar slof nadat de presentatrice opnieuw werd gezien met Kermit de Kikker. Dat zou volgens de vrouwelijke Muppet voor de zoveelste keer zijn.
Profielfoto van
Geschreven door

De presentatrice en de kikker kwamen na jaren weer met elkaar in contact voor een interview met de Duitse krant Bild, ter promotie van de nieuwste Muppet-film: Muppets Most Wanted.
Samen blikten ze terug op hun eerste ontmoeting. "Wat is hier allemaal aan de hand?", riep Miss Piggy na enkele minuten boos uit. "Kermit, toch niet wéér he?!"
'Alleen vrienden'Sylvie benadrukte dat zij en Kermit 'alleen vrienden zijn'. "We hebben het alleen maar over jou gehad, Piggy", jokte Kermit. "Ik ben niet eens zijn type", viel de ex van Rafael van der Vaart de groene knuffeldier bij.
Volgens de groene Muppet reageerde Miss Piggy behoorlijk fel toen ze samen werden gespot in een hotel. "Hou je handen af van mijn kikker", zou ze meerdere keren geschreeuwd hebben.

Wachten op privacy instellingen...

Samen shoppen met PiggyHet Muppet-duo reist momenteel door Europa in het kader van hun nieuwe film. Meis gaf hen één goede tip. "Ga naar Hamburg. Dat is de meest prachtige stad van Duitsland. Dan kunnen we samen shoppen, Miss Piggy!"
Dat hoefde ze het mediageile varken geen tweede keer te vertellen. Ze sleurde Sylvie mee naar Hamburg, waarna Kermit alleen achter bleef.
Verlies op villaHopelijk hebben de Muppets Sylvie een hart onder de riem gestoken. Iets wat de Bredase schone wel kan gebruiken. Website Bekende Buren wist woensdag te melden dat Meis en haar voormalige partner Rafael van der Vaart hun landgoed in Bergen met verlies hebben verkocht. De twee vingen ruim 1,7 miljoen euro voor het optrekje. In 2007 betaalden ze echter 1,96 miljoen euro voor hun droomvilla.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.