Vermiste Dominique Heijster (14) uit Gassel terecht: in goede gezondheid

2 april 2014 om 14:14 • Aangepast 22 november 2020 om 01:10
nl
De vermiste Dominique Heijster uit Gassel is terecht. Het 14-jarige meisje is ongedeerd en gezond, zo meldt een wijkagent uit haar woonplaats. Dominique verdween anderhalve week geleden. Ze is gevonden in de regio Nijmegen, waar ze verbleef bij bekenden.
Profielfoto van
Geschreven door

Een tip naar aanleiding van een oproep in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zette de politie op het goede spoor. Volgens de politie is er geen aanleiding om te veronderstellen dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Dominique werd vorige week maandag rond kwart over negen 's ochtends voor het laatst in Gassel gezien. Haar fiets werd later die dag afgesloten aangetroffen bij een tuincentrum aan de Turnhoutseweg in Gassel.
Zoektocht met speurhond en helikopterDe politie zocht een dag later met een speurhond en helikopter naar het meisje, maar dat leverde niets op. Ook werd een burgernetmelding verstuurd.
Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedde eveneens aandacht aan de verdwijning. Dinsdagavond gevolgd door Opsporing Verzocht. De politie vroeg op Twitter en Facebook veel aandacht voor de vermissing. Een van die berichten werd bijna bijna duizend keer geretweet.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.