Video

Dode en gewonden door botsing vrachtwagens op A67, grote ravage tot gevolg

3 april 2014 om 20:11 • Aangepast 22 november 2020 om 01:09
nl
Een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Eindhoven is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een groot ongeluk op de snelweg A67 bij Geldrop. Rond halfvier schoot een vrachtwagen, vermoedelijk door een klapband, door de middenberm en knalde daar frontaal op een andere vrachtwagen. Een andere vrachtwagenchauffeur, een 45-jarige man uit Roemenië, en een 50-jarige automobilist uit Duitsland raakten gewond.
Profielfoto van
Geschreven door

Rond halfzes werd een voorzichtig begin gemaakt met het opruimen van de ravage. Auto's die achteraan in de file stonden, werden teruggeleid. Stukken vangrail werden weggehaald om de andere auto's om te leiden.
Om acht uur 's avonds was een deel van de vangrail verwijderd, waardoor ook het vrachtverkeer weer verder kon. Verwacht werd toen dat de weg tot middernacht zou worden afgesloten om alles op te ruimen.

Wachten op privacy instellingen...

Op een foto is te zien dat een van de vrachtwagens dwars door de vangrail is gereden. Deze vrachtwagen werd donderdagavond laat geborgen.


De wegen in omliggende dorpen waren donderdag aan het begin van de avond volledig dichtgeslibd door het ongeval.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Eerder al ongeluk met motorrijderEen motorrijder ging donderdagmiddag op dezelfde weg rond kwart voor twee onderuit. Hoe het met hem is, is niet bekend. Vanwege dit ongeluk werd het verkeer op de A67 bij de afrit Geldrop van de snelweg gehaald, zodat de motorrijder behandeld kon worden en de brokstukken opgeruimd konden worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.