Sport vrijdag: Lafeber door in Cádiz, Van Lierop pakt goud op NK freestyle ski

4 april 2014 om 08:52 • Aangepast 22 november 2020 om 01:09
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vrijdag aandacht voor golfer Maarten Lafeber, skiër Mees van Lierop en de Vughtse hockeyclub MOP.
Profielfoto van
Geschreven door

Lafeber door in CádizMaarten Lafeber heeft zijn verblijf in Cádiz voor het NH Collection Open, een toernooi van de Europese Tour waar ook spelers van Challenger-niveau welkom zijn, weten te rekken. De ervaren Nederlandse golfer redde zich vrijdag dankzij een knappe ronde van 69 slagen, drie onder par, wat zijn totaal op 147 (+3) bracht. Die prestatie leverde hem 56 plaatsen winst op na een teleurstellende openingsdag. Lafeber noteerde drie birdies en een eagle. Op twee holes verspeelde hij een slag.
Hoofdsponsor FC Oss verlengtFC Oss heeft het contract met hoofdsponsor Clubmobiel verlengd. De huidige hoofdsponsor prijkt ook volgend seizoen op de shirts van de club uit Oss.

Wachten op privacy instellingen...

Weer goud Van LieropMees van Lierop heeft donderdag het NK freestyleskiën gewonnen op het onderdeel slopestyle. De skiër uit Bergeijk bleef in het Zwitserse Laax Elia Mitalas voor. Het brons ging naar Lucas Laudy. Van Lierop veroverde in Laax eerder al goud op de onderdelen big air en halfpipe. Het springen werd bemoeilijkt omdat er een stevige wind stond en het zicht op het parcours met de verschillende schansen en obstakels niet optimaal was.
MOPDe Vughtse hockeyclub MOP heeft de samenwerking met hoofdsponsor ABN Amro verlengd. De partijen gaan twee seizoenen langer met elkaar door.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.