Frans Bauer neemt Roy Donders in de maling in Bananasplit: ‘Ik heb last van hartkloppingen’

5 april 2014 om 22:54 • Aangepast 22 november 2020 om 01:07
nl
Frans Bauer nam in de meest recente Bananasplit-aflevering Roy Donders en zijn zus Rian in het ootje. De Tilburgse stylist was in de veronderstelling dat hij de pakken voor De Toppers in de Amsterdam ArenA mocht ontwerpen. Deze werelddeal ging dus even mooi niet door.
Profielfoto van
Geschreven door

Donders schitterde zaterdag in de zesde aflevering van het zoveelste Bananasplit-seizoen. In het programma worden zowel onbekende als bekende Nederlanders met een verborgen camera in de maling genomen.
Bauer huurde voor de onderhandelingen een nepmanager van De Toppers in. De manager, Dick genaamd, had 'grootste plannen' met de Stylist van het Zuiden. Niet alleen mocht de Tilburger de pakken voor René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling ontwerpen, ook alle concertbezoekers in de ArenA moesten door zijn ontwerpen versierd worden.

Wachten op privacy instellingen...

'Wat een teringlijers'"Heel spannend", reageert een nietsvermoedende Roy op de beloftes. "Ik heb gewoon hartkloppingen. Dit is echt heel vet." Wanneer de manager aan Donders meedeelt dat er nog een andere kanshebber in de race is, ruikt de stylist onraad. "Zijn dit zijn pakken? Deze zijn gewoon van mij! Wat een teringlijers", brult de Tilburger.
Deze andere gegadigde noemt zichzelf Boy Bliksem, de Stylist van het Noorden. Het ontwerp van zijn huispakken is klakkeloos overgenomen van de Tilburgse stylist. Even later vindt Frans het mooi geweest en stelt hij zijn provinciegenoot gerust. "Ik ben zo blij dat ik jou zie!", schreeuwt de stylist uit van opluchting.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.